Posted: Sat, Aug 22, 2015 - 17:55:45
Post ID: 151
Name: Посетител
Avatar
Location: Not Specified
Днес посетихме музея,за да си вземем печат,тъй като предния път бяхме забравили книжките си със 100-те национални обекта /само да поясня, че сме разглеждали целия Несебър - старият и новия град, вече 5 или 6 години/. Познайте каква беше изненадата ни след като служителката, която не се представи и не нямаше бадж, с който да удостовери в качеството си на каква стои на касата, с най-груб и безцеремонен тон, ни заяви, че печати се дават само и единствено след посещение на музея. След като се опитахме учтиво да й обясним, че вече сме посетили музея миналата година и идваме просто да си "ударим" печат, ни беше заявено, че не ни помни дали сме идвали и така не може да се дават печати на ляво и дясно. Трябвало да си платим и тогава.
Меко казано, съм отвратена от отношението на въпросната госпожа, която отказа няколко пъти да се представи и да благоволи да ни изслуша без да вика по нас. Обожавам Несебър и ще се връщам всяка година, ще обиколя всяко кътче на това приказно място, но ще си остана с 99 печата, защото няма да се върна и да се подложа на същото унижение, нито ще бъда оставена да ме рекитират отново за един печат. Вярвам и съм убедена, че инициативата да "Опознаем родината" и да обикнем България е благородна и много поучителна за малки и големи, но искрено съжалявам, че хора като въпросната госпожа могат да опорочат всичко до което искаш и/или си се докоснал от България и българската история.
На България й трябват достойни, честни и почтенни хора, които умеят да посрещат и изпращат своите посетители и гости с усмивка, и единствено това ме крепи и ми дава надежда да остана в страната.
Желая на всички бъдещи посетители никога да не изпитвам неудобството и унижението, което аз трябваше да преживея!


Posted: Thu, Aug 6, 2015 - 13:23:16
Post ID: 150
Name: Диана Кралева
Avatar
Location: Bulgaria
Възмутена съм от отношението на служителката на касата в музея. Грубо, неприветливо отношение към посетителите на музея. Трябваше да изчакаме личния и разговор в който да обясни, че вече няма свободни стаи под наем и чак тогава да ни обърне внимание с видима досада изписана на лицето. Абсолютно не професионално отношение и недопустимо държане! Не бих посетила отново музея.


Posted: Sun, Sep 28, 2014 - 19:08:21
Post ID: 149
Name: Кирил
Avatar
Location: Bulgaria
За втора поредна година /2013-2014/ посещавам стария Несебър и винаги оставам очарован от този град.В него човек никога не скучае дори през цялото време да не излиза извън пределите на полуострова,и определено има какво да се види.Живот и здраве догодина ще се върна пак.


Posted: Tue, Aug 19, 2014 - 22:03:56
Post ID: 148
Name: Ценител
Avatar
Location: Bulgaria
Преди няколко дни се върнах от морето и останах омагьосан от несебърският дух. Усещането е неописуемо никога не съм предполагал, че Несебър може да предложи толкова много! Аз си закупих комбиниран билет за всичките 5 църкви и останах много доволен, девойката която ми го предложи беше бременно момиче, което ми обясни всичко подробно отностно обектите и ме обеди без да съжелявам. Последният ден от престоят ми в този прекрасен град отидох и в археологическият музей, от който също останах доста впечатлен. От другите коментари прочетох доста негативи отностно дали трябва да има входни такси, естествено, че трябва това са паметници, наследство на нашата култура нали се борим да промотираме културния туризам а не алкохолният, в цял свят се заплащат посешенията по храмовете защо не и при нас. Оше веднъж благодаря ти, Несебър!


Posted: Sun, Jul 20, 2014 - 12:51:55
Post ID: 147
Name: Българка
Avatar
Location: Bulgaria
Възмутена съм от такива прости и неангажирани млади българки, който работят в нашите културни обекти! Сигурна, че не се държат така нелепо с нахалните руснаци, който са завладели цялото ни черноморие! Продавате се за 5 лева бакшиш!!! А по-заможните българи ходят вече не море само в Гърция! Направих грешка да се завърна на родното черноморие!!!!!

Previous Page   1   2   3   4   5   Next Page (Total Entries: 25)

Pix-L homepage