Публикувано: Thu, Aug 6, 2015 - 13:23:16
Пост N: 150
Име: Диана Кралева
Avatar
Държава: Bulgaria
Възмутена съм от отношението на служителката на касата в музея. Грубо, неприветливо отношение към посетителите на музея. Трябваше да изчакаме личния и разговор в който да обясни, че вече няма свободни стаи под наем и чак тогава да ни обърне внимание с видима досада изписана на лицето. Абсолютно не професионално отношение и недопустимо държане! Не бих посетила отново музея.


Публикувано: Sun, Sep 28, 2014 - 19:08:21
Пост N: 149
Име: Кирил
Avatar
Държава: Bulgaria
За втора поредна година /2013-2014/ посещавам стария Несебър и винаги оставам очарован от този град.В него човек никога не скучае дори през цялото време да не излиза извън пределите на полуострова,и определено има какво да се види.Живот и здраве догодина ще се върна пак.


Публикувано: Tue, Aug 19, 2014 - 22:03:56
Пост N: 148
Име: Ценител
Avatar
Държава: Bulgaria
Преди няколко дни се върнах от морето и останах омагьосан от несебърският дух. Усещането е неописуемо никога не съм предполагал, че Несебър може да предложи толкова много! Аз си закупих комбиниран билет за всичките 5 църкви и останах много доволен, девойката която ми го предложи беше бременно момиче, което ми обясни всичко подробно отностно обектите и ме обеди без да съжелявам. Последният ден от престоят ми в този прекрасен град отидох и в археологическият музей, от който също останах доста впечатлен. От другите коментари прочетох доста негативи отностно дали трябва да има входни такси, естествено, че трябва това са паметници, наследство на нашата култура нали се борим да промотираме културния туризам а не алкохолният, в цял свят се заплащат посешенията по храмовете защо не и при нас. Оше веднъж благодаря ти, Несебър!


Публикувано: Sun, Jul 20, 2014 - 12:51:55
Пост N: 147
Име: Българка
Avatar
Държава: Bulgaria
Възмутена съм от такива прости и неангажирани млади българки, който работят в нашите културни обекти! Сигурна, че не се държат така нелепо с нахалните руснаци, който са завладели цялото ни черноморие! Продавате се за 5 лева бакшиш!!! А по-заможните българи ходят вече не море само в Гърция! Направих грешка да се завърна на родното черноморие!!!!!


Публикувано: Wed, Jun 25, 2014 - 20:20:39
Пост N: 146
Име: Галина Стойчева
Avatar
Държава: Bulgaria
СРАМОТА е, да искате вход за българи за църквата! СРАМОТА е ,да не можеш да влезнеш да си запалиш свещ в божия храм !Всичко вече се заплаща . СРАМОТА е, Господа!!!

Предна страница   1   2   3   4   5   Следваща страница (Общо мнения: 24)

Pix-L homepage